Rapporter
Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020
Nina Nørgaard Sørensen og Anne Dahl Lassen, maj 2016
Rapport om betydningen af en økologisk omlægningsprocess på køkkenmedarbejderes arbejdsmotivation og –glæde.
Læs rapporten "Økologisk omstilling af offentlige køkkener under Økologisk Handlingsplan 2020"
Organic food conversion in Danish public kitchens
Nina Nørgaard Sørensen, april 2016
PhD afhandling om betydningen af en økologisk omlægningsprocess på køkkenmedarbejderes arbejdsmotivation og –glæde.
Læs rapporten "Organic food conversion in Danish public kitchens"
Omlægning til økologi - hvad koster det?
Anne Vibeke Thorsen og Jørgen Dejgård Jensen, marts 2016
Rapport om hvordan prisen på økologisk omlægning kan mindskes ved øget fokus på madspild.
Læs rapporten "Omlægning til økologi - hvad koster det?"
Erfaringsopsamling mht. redskaber og undervisningsmateriale til økologiomlægning i offentlige køkkener
Niras, august 2014
Resultatet af kvalitativ undersøgelse, udarbejdet af NIRAS, med fokus på økologiomlægning i offentlige køkkener.
Læs rapporten om redskaber og undervisningsmateriale til økologiomlægning i offentlige køkkener
Madspild i forbindelse med økologisk omlægning i offentlige køkkener
Anne Vibeke Thorsen, Marianne Sabinsky og Ellen Trolle, juni 2014
Rapport udarbejdet af DTU der undersøger madspild i forbindelse med omlægning til økologi.
Læs rapporten "Madspild i forbindelse med økologisk omlægning i offentlige køkkener"
